رحمت خداوند بر من
ای نعمت برین و ای نیکو ترین رحمت خداوند بر بنده اش، امیدوارم عمرت در جوار خداوند تا ابد ادامه یابد و عمرت هنگام دوری از ایمان کوتاه گردد. شان و منزلت و ایمانت را تا هنگامه ی ملکوت ستوار و پایدار گردان و عشق خداوند را در تنگنای وجودت نهادینه دار.
ای نمادی شایسته از مهر آفریدگارت ، در بحر من نیست ثنایت و جز خالق ، کس نتواند ارزش و معرفت تو را به جای آورد. شکر می گویم که بنی آدمیان شکوه بهشت را در وجودت نظاره می کنند و سپاس می گویمت برای تمام آنچه قادر به توصیفش نیستم. مادرم به یاد داشته باش تمام این دنیا به اندازه ی یک دانه ی کوچک نمی ارزد، پس با تمام آنچه در توان دارم از تو می خواهم تا این دانه ی کوچک را همچون جلوه ای از پدیدآورنده اش بنگری.بدان که مردمان نیکو پاداش خداوندگار آسمان در زمین و همنشینان بد آزمونی برای اثبات نیکی تو هستند.
کلام ، شمشیر توست ، چشم ها کمانت هستند و گوش ها عدالت رابازخواست می کنند. پس شمشیرت را در قلاف کن و تنها برای جهاد با شیاطین خون بریز ، سخنان خود را همچون دریایی بکن در برابر آتش شرک؛ و دیگرا را پند ده تا کلامشان شعله های جهنم را فروزان نکند.
کمانت را نیز همچون شمشیر برای پروردگارت بیارای. بر هر آنچه می بینی دقت کن و قدرت و نظم خداوند را در آن بنگر و تابش آیات قرآن را بر چشمانت میسر کن تا سپری باشد در برابر عذاب آخرت و پلی برای بهشت. و در آخر شنیده هایت را هیچ گاه در محکمه ی قلبت به عنوان مدرک قرار نده.
ای اقیانوس پهناور محبت که در عمق وجودت نشانه های خدا موج می زند روزت مبارک.
درباره این سایت